Meer resultaten voor voedingscentrum bmi

BMI tabel Voedingscentrum onjuist?
BMI tabel Voedingscentrum onjuist? Hoe kan het dat bij de tabel van BMI van jongens bij ernstig ondergewicht de BMI van 2 jaar minder dan 1336, is en bij 7 jaar minder dan 1242, en dan weer bij 13 jaar is het weer minder dan 1359.
Waar meet je je buikomtrek? Gezondheidsnet.
Tegenwoordig zijn steeds meer experts ervan overtuigd dat de buikomtrek een veel betere indicator is dan de BMI. Het Voedingscentrum adviseert naar BMI en middelomtrek te kijken. Bij elkaar geven ze een goed beeld van een gezond gewicht. Je BMI kun je berekenen met een BMI-calculator.
BMI berekenen ideale gewicht Berekenen.nl.
Je kunt je BMI uitrekenen voordat je de groeispurt krijgt, vervolgens je BMI uitrekenen tijdens de groeispurt en uiteindelijk je BMI berekenen wanneer je de uiteindelijke lengte bereikt hebt. Vanaf dat moment is het aan de hand van je index van belang om een gezond gewicht bij je lengte te behouden.
Vetpercentage is een betere maatstaf dan gewicht of BMI.
Wil je zelf je BMI berekenen zonder moeilijke rekensommen? Het voedingscentrum heeft een BMI-calculator online. Om even terug te komen op het feit dat de BMI slechts een indicatie is: Je kunt je voorstellen dat, volgens deze berekeningsmethode, een gespierde man met weinig lichaamsvet van 190 cm.
BMI berekenen en uitrekenen Mens en Gezondheid: Dieet.
Het gebruik van de BMI index moet altijd gezien worden als een indicatie of iemand te maken heeft met overgewicht of juist een ideaal gewicht heeft. De indicatie van de BMI index mag nooit als waarheid gezien worden zonder medische of professionele begeleiding!
Hoe de Afvalindustrie Jou Voor de Gek Houdt: Gewicht en BMI Feel Better Fitness.
BMI is een wiskundige som: je gewicht in kilos gedeeld door je lengte in het kwadraat. Het resultaat daarvan vertelt je of je overgewicht hebt of obesitas hebt, gezond of ongezond bent, gebaseerd op alleen je gewicht en lengte. Zelfs het Voedingscentrum werkt met BMI-meters op hun website.
Queteletindex Wikipedia.
De queteletindex afgekort QI of body-mass index BMI is een index die de verhouding tussen lengte en gewicht bij een persoon weergeeft. De BMI wordt veel gebruikt om een indicatie te krijgen of er sprake is van overgewicht of ondergewicht.
Voedingsadvies apetito Nederland.
De Body Mass Index BMI is een index voor het gewicht in verhouding tot de lichaamslengte. Met de BMI is uit te rekenen of u een gezond gewicht heeft of niet. Wilt u uw BMI uitrekenen? Klik dan hier voor de BMI meter van het Voedingscentrum. BMI Meter Voedingscentrum.

Contacteer ons