Zoeken naar gezond bmi

BMI berekenen Voedingscentrum.
De BMI kan worden berekend voor kinderen en volwassenen van 2 t/m 70 jaar. Bereken je BMI. Voor kinderen onder de 2 jaar heeft de BMI bereken geen zin. Voor meer informatie bekijk Weet wat je eet alles over gezond eten en bewegen met baby en peuter.
Hoe betrouwbaar is de BMI? NLbewustgezond.nl.
Hoe bereken je de BMI? Je BMI bereken je door middel van deze formule gewicht in kilos: lichaamslengte BMI. Een BMI tussen de 185, en 25 valt onder gezond. Er is sprake van overgewicht bij een BMI tussen de 25 en 30 en van ernstig overgewicht, of obesitas indien de indes boven de 30 ligt.
Gezond gewicht JGZ Zuid-Holland West.
De Body Mass Index BMI is een indicator voor een gezond gewicht. Je kind heeft een gezond BMI als de verhouding tussen zijn lengte en gewicht klopt. Voor kinderen en jongeren gelden andere BMI-waarden dan voor volwassenen. Dit is voor elke leeftijd anders, omdat je kind nog in de groei is.
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
BMI berekenen? Check onze BMI calculator Etos.
Werken bij Etos. BMI Body Mass Index. Alles over Gezond. Je Body Mass Index BMI berekenen. Wat is BMI precies? BMI staat voor Body Mass Index. Dit is een methode om je gewicht in relatie tot je lengte te beoordelen.
BMI berekenen en je vetpercentage bepalen Supersnel Gezond.
Supersnel Gezond Gezonde tips BMI berekenen en je vetpercentage bepalen. BMI berekenen en je vetpercentage bepalen. De formule om je BMI te berekenen. Je BMI berekenen kun je heel snel en gemakkelijk met een simpele formule of de BMI calculator op deze pagina.
Wat is een gezond BMI? Drogespieren.nl.
Wat is een gezond BMI? In het algemeen wordt gezegd dat een BMI tussen de 20 en de 25 gezond is. Pas onder de 185, is er echter sprake van medisch ondergewicht, dus aan die kant is er nog wel wat speling.
BMI berekenen? Gebruik onze BMI Calculator! Weight Watchers. icons/ico_DigitalStudio_mid. icons/ico_Location_mid. icons/ico_AppSite2.
Voor kinderen en tieners wordt de BMI Percentiel berekening gebruikt om te beoordelen of het kind een gezond gewicht heeft in verhouding tot leeftijd, geslacht en de lichamelijke ontwikkeling. Vul je gewicht in kilo's' en je lengte in cm hieronder in. De WW BMI Calculator zal dan automatisch je BMI berekenen.

Contacteer ons