Meer resultaten voor bmi kinderen

BMI-meter Zuivelonline.
Men spreekt bij volwassenen van overgewicht bij een BMI hoger dan 25 en van obesitas bij een BMI hoger dan 30. Vooral aan obesitas zijn gezondheidsrisicos verbonden. BMI voor kinderen. Ook voor kinderen is de BMI een snelle en gemakkelijke methode om overgewicht te bepalen.
Bepaal BMI bij kinderen Archief Website van HW Huisarts en Wetenschap, het maandblad van het Nederlands Huisartsen Genootschap.
Abonneren Wachtwoord vergeten? Beschikt u niet over een Mijn" HW" account? Bepaal BMI bij kinderen. Bepaal BMI bij kinderen. Gepubliceerd in maart 09. Anders dan bij volwassenen zijn de afkappunten voor overgewicht en obesitas bij kinderen afhankelijk van leeftijd en geslacht.
BMI berekenen voor volwassen en kinderen.
BMI toepassing BMI uitrekenen BMI waarden uitleg BMI toepassing. De BMI kan niet in alle gevallen worden toegepast in onderstaande berekening wordt rekening gehouden met volwassen personen en kinderen. De index is niet bruikbaar voor kinderen in de groei slechts een indicatie zwangeren vrouwen en topsporters.
BMI Berekenen Ideale Gewicht: Calculator voor Man, Vrouw en Kind.
Als je een erg hoge BMI hebt, zie je hoeveel levensjaren je gemiddeld uit onderzoek verliest. Voor kinderen is er gebruik gemaakt van de BMI referentiescores van de Wereldgezondheidsorganisatie zelfs per maand! Voor kinderen onder de 2 jaar heeft de BMI bereken geen zin, deze data is té volatiel.
BMI bij kinderen.
BMI bij kinderen. Geplaatst op 15 mrt in Gezondheid door leonoor 2 Reactie's.' Er zijn steeds meer kinderen die te zwaar zijn. Iedereen die wil weten of hij te licht, normaal of te hoog lichaamsgewicht heeft kan zijn BMI berekenen.
Queteletindex Wikipedia.
Tijdens de groeifase tot en met 21 jaar verandert namelijk de hoeveelheid vetweefsel. Bovendien is de BMI bij kinderen geslachtsafhankelijk: meisjes hebben gemiddeld een iets hogere BMI dan jongens. Ruwweg kan men de hieronder weergegeven BMI-waarden van het College voor zorgverzekeringen 2006 hanteren.
Body Mass Index BMI.
De Body Mass Index BMI is een medisch verantwoorde manier om te bepalen of je lichaamsgewicht goed is in verhouding tot je lengte. BMI voor kinderen. Bepaal met de normen voor kinderen of je kind een gezonde body mass index BMI heeft.
BMI formule De geschikte formule voor man, vrouw en kind!
Voor volwassen mannen en vrouwen zie BMI tabel rechts. Voor kinderen boven 1 jaar en onder 17 jaar zowel jongens als meisjes. Nadelen BMI formule. Natuurlijk is het zo dat de BMI formule niet vlekkeloos werkt. Een groot nadeel is dat de BMI formule geen rekening houd met de persoon zelf.

Contacteer ons