Meer resultaten voor bmi waarden

BMI is Body Mass Index Morbide obesitas is ernstig overgewicht Obesitas Centrum in Rotterdam helpt patiƫnten met overgewicht Franciscus Gasthuis Vlietland. Facebook. Twitter. LinkedIn. YouTube. Wat zo
De BMI geeft een schatting van het gezondheidsrisico van je lichaamsgewicht. Bereken je BMI en kijk hieronder in het schema of jij overgewicht hebt. BMI van 185, tot 25 normaal gewicht. BMI van 25 tot 30 overgewicht. BMI van 30 tot 40 obesitas.
De voor en nadelen van BMI.
102 cm Obesitas. Meestal zullen de waarden van de BMI en de middelomtrek met elkaar overeenkomen, maar het kan soms zinvol zijn om af te vallen of je leefstijl aan te passen terwijl je een gezonde BMI hebt. Daarnaast kun je bij je huisarts terecht om ook andere risicofactoren mee te laten nemen zoals cholesterolwaarden, bloedsuikerspiegel en medicijngebruik.
Queteletindex Wikipedia.
De BMI is oorspronkelijk opgezet om statistieken over groepen mensen te krijgen en niet om over of ondergewicht van individuele mensen te bepalen. De exacte waarden van de index om iemand in een categorie in te delen variƫren. De index doet namelijk geen uitspraak over het percentage vet in het lichaam van de persoon.
De BMI-meter voor kinderen TNO. Group.
Overgewicht en obesitas worden uitgedrukt aan de hand van de Body Mass Index BMI. Voor volwassenen is sprake van overgewicht als de BMI groter is dan 25, en is er sprake van obesitas bij een BMI groter dan 30. Het bepalen of een kind overgewicht heeft, is bewerkelijker.
BMI berekenen online Heb ik een gezond gewicht? kiyoh-icon. two-quotes. kiyoh-icon. afterpay. Logo. Logo.
Natuurlijk zegt je BMI niets over je algehele gezondheid, maar wel of je een verhoogt gezondheidrisico loopt. Bijvoorbeeld veel vet op je buik buikvet is een verhoogd riciso op onder anderen hart en vaatziekten. Voor sommige groepen, zoals Aziaten en hindoestanen, gelden andere grenswaarden. Dat heeft te maken met een andere lichaamsbouw. Of als je in verwachting bent geeft de BMI-meter geen goede indicatie. Jouw Body Mass Index: Vul bovenstaande waarden in.
Zorgwijzer: overgewicht ZorgWijzer.nl.
Deze criteria worden vergeleken met het normale of ideale gewicht van iemand met hetzelfde geslacht, leeftijd en lichaamsbouw. Body Mass Index BMI. Een goede methode om te bepalen of je te maken hebt met overgewicht is met behulp van de BMI.
Heb ik een gezond gewicht? Voedingscentrum.
Een gezond gewicht is een BMI tussen 185, en 25. Als je toch een paar kilos kwijt wil, zorg er wel voor dat je boven een BMI van 185, blijft. Met de Schijf van Vijf als richtlijn eet je voldoende en gezond.
Een gezonde BMI bij je kindje: waarom is dat belangrijk? 24Baby.nl.
Een volwassene heeft een gezond gewicht als zijn BMI tussen de 185, en 25 ligt. Bij een BMI tussen de 25 en 30 is het gewicht te hoog ten opzichte van de lengte en kan er sprake zijn van overgewicht.

Contacteer ons