Zoeken naar bmi waarden

BMI berekenen Supersnel gezond.
De BMI calculator. Hoe kun je de BMI waarde interpreteren. BMI waarden in grafiekvorm. BMI en de lichaamssamenstelling. BMI en de middelomtrek. BMI afleiden uit de grafiek van Deurenberg. Zo gebruik je de PDF om je BMI en vetpercentage te berekenen.
BMI-index Ben ik te dik of te dun? gezondheid.be.
Tijdens de groeifase verandert namelijk de hoeveelheid vetweefsel. Bovendien is de BMI bij kinderen geslachtsafhankelijk: meisjes hebben gemiddeld een iets hogere BMI dan jongens. Voor de interpretatie van de BMI van kinderen en jongeren van 2 tot 20 jaar maakt men gebruik van geslachtsspecifieke groeicurven.
BMI; Body Mass Index.
Duidelijk is wel dat bij deze bevolkingsgroepen al bij lagere waarden sprake is van een verhoogd risico. De indeling van de BMI bij volwassenen van 18-70 jaar. laag maar verhoogd risico op andere aandoeningen. 30 en hoger. Bereken je BMI.
Bereken jouw BMI Body Mass Index Hartstichting. trash. arrow-down-light. menu. paper. stack. arrow-left. mail-bordered. instagram. linkedin. youtube. minus. arrow-right. heart-border. share. heart. fa
Ja, ik wil advies op basis van mijn BMI. We gaan het persoonlijk advies opstellen op basis van jouw laatst berekende BMI: 26. Bereken BMI opnieuw. Je ontvangt 3 keer een e-mail met tips die passen bij je BMI. We gebruiken je ingevoerde waarden en e-mailadres uitsluitend voor deze e-mails.
Queteletindex Wikipedia.
De BMI is oorspronkelijk opgezet om statistieken over groepen mensen te krijgen en niet om over of ondergewicht van individuele mensen te bepalen. De exacte waarden van de index om iemand in een categorie in te delen variƫren. De index doet namelijk geen uitspraak over het percentage vet in het lichaam van de persoon.
BMI berekenen Voedingscentrum.
De Body Mass Index BMI is een index voor het gewicht in verhouding tot lichaamslengte. Je kunt je BMI berekenen met de BMI-meter op deze pagina. Meet ook altijd je middelomtrek voor een compleet beeld. De BMI geeft een schatting van het gezondheidsrisico van je lichaamsgewicht.
Heb ik een gezond gewicht? Voedingscentrum.
Daarnaast gebruiken we de omtrek van je buik om te bepalen of je een gezond gewicht hebt. We berekenen je gewicht en lengte met de Body Mass Index BMI meter. Als je BMI te hoog of te laag is, heb je meer risico op bepaalde ziekten.
BMI.
Een BMI tussen de 20 en 25 wordt als gezond beschouwd. Bij een BMI onder de 185, spreken we van ondergewicht. Een BMI van meer dan 25 wordt als overgewicht beschouwd. Bij een BMI van meer dan 30 heb je ernstig overgewicht of obesitas.

Contacteer ons