Meer resultaten voor bereken bmi

Bereken jouw BMI met de BMI formule Body Mass Index.
Sport 6-7x per week. Je BMI berekenen met de BMI formule. Je BMI geeft een indicatie over de verhouding tussen je gewicht en lengte. Je kunt je BMI berekenen: een normale BMI zit tussen de 185, 25. Een uitkomst boven de 25 duidt op overgewicht.
BMI berekenen Snel 100% accuraat! Atkins Low Carb Expert.
Het meest uitgebreide Atkins assortiment. Je BMI berekenen doe je met de BMI calculator van Atkins. BMI staat voor Body Mass Index ook wel Queteletindex genoemd en met deze tool geven we je een inschatting van het eventuele gezondheidsrisico van je lichaamsgewicht.
BMI berekenen ideale gewicht Berekenen.nl.
Dit is nog nooit zo eenvoudig geweest. Hoe bereken je jouw BMI? Vul jouw geslacht, leeftijd, gewicht en lengte in om een zo nauwkeurig mogelijk BMI te krijgen. Bekijk of jouw BMI een gezonde BMI is of dat je onder of overgewicht hebt.
Bereken jouw BMI Body Mass Index Hartstichting. trash. arrow-down-light. menu. paper. stack. arrow-left. mail-bordered. instagram. linkedin. youtube. minus. arrow-right. heart-border. share. heart. fa
Ja, ik wil advies op basis van mijn BMI. We gaan het persoonlijk advies opstellen op basis van jouw laatst berekende BMI: 26. Bereken BMI opnieuw. Je ontvangt 3 keer een e-mail met tips die passen bij je BMI. We gebruiken je ingevoerde waarden en e-mailadres uitsluitend voor deze e-mails.
BMI Berekenen snel en betrouwbaar.
Als je 52 kilo bent en 162, meter lang bent dan heb je een BMI index van 198. Dit is voor zowel mannen als vrouwen een gezond BMI. In het geval je 99 kilo weegt en 172, meter lang bent dan heb je een BMI van 335.
BMI Berekenen Bereken Body Mass Index.
De Body Mass Index berekent of je een gezond gewicht hebt ten opzichte van je lichaamslengte. Je BMI wordt berekend met de volgende formule: lichaamsgewicht gedeeld door lichaamslengte in het kwadraat. Ben je bijvoorbeeld 64 kilo en je hebt een lengte van 1 meter 67, dan is je BMI: 64/1.67 22.9.
BMI Berekenen bereken BMI vrouw en man.
De berekening van de BMI wordt Body Mass Index voor zowel mannen als vrouwen uitgevoerd volgens dezelfde BMI formule. De waarden van de BMI tussen 185, en 25 in het merendeel van de bronnen worden beschouwd als een indicatie van een normaal gewicht zowel voor vrouwen als mannen.
BMI berekenen.
In de geneeskunde wordt de BMI berekening veel gebruikt om een indicatie te krijgen of er sprake is van overgewicht. Met de uitkomst van de BMI-test hebben wij dus een goede indruk van je gezondheidstoestand. Het bijzondere van de BMI is dat deze voor mannen en vrouwen vrijwel gelijk uitvalt, hetgeen voor biometrische getallen zeldzaam is.

Contacteer ons