Zoeken naar bmi berekenen formule

BMI Berekenen BMI uitrekenen voor man en vrouw.
Uw gewicht in kg. Uw lengte in cm. Uw leeftijd in jaren. Uw Body Mass Index. De berekening van de BMI wordt Body Mass Index voor zowel mannen als vrouwen uitgevoerd volgens dezelfde BMI formule. De waarden van de BMI tussen 185 en 25 in het merendeel van de bronnen worden beschouwd als een indicatie van een normaal gewicht zowel voor vrouwen als mannen. BMI lager dan 19.
Body Mass Index academisch ziekenhuis Maastricht.
De BMI Body Mass Index wordt berekend op basis van een gemeten lengte en gewicht. Voor het bepalen van de BMI hanteert men de volgende formule. Gewicht in kg / Lengte in m. Indeling BMI in categorien voor het identificeren van risico op chronische eiwit-energie ondervoeding bij volwassenen. Chronische ondervoeding onwaarschijnlijk laag risico. Verhoogd risico op complicaties geassocieerd met chronische overvoeding.
BMI berekenen ideale gewicht Berekenen.nl.
Benieuwd naar de formule? Het is oorspronkelijk de QI-formule die we zijn gaan kennen als de formule om het BMI te berekenen. We berekenen de queteletindex in kilos gedeeld door de lengte in het kwadraat. De formule is wat dat betreft niet lastig. BMI massa in kilos / de hoogte in meters in het kwadraat. Stel dat je bijvoorbeeld de BMI wil berekenen van iemand die 90 kilo weegt en 175 centimeter lang is. In dat geval kun je de formule op de volgende manier invullen. BMI 90 kilogram / 175m x 175m 90 kilogram / 30625 2939. Zoals je kunt zien aan de berekening is deze persoon eigenlijk te zwaar.
BMI formule BMI berekenen online.
Om de BMI te kunnen berekenen moet je allereerst je gewicht en lengte noteren. De BMI calculator op de homepagina berekent je BMI automatisch maar je kunt ook zelf aan de slag gaan. De BMI formule voor het berekenen van je BMI is als volgt. Body Mass Index gewicht lengte in m. De som van BMI is dus kg/m. Om een en ander te verduidelijken is hier een kort rekenvoorbeeld. Stel je bent 160 cm groot en weegt 60 kilo. Dan bereken je de BMI als volgt. 60 16 234 BMI waarde. Op de volgende tabel kun je zien hoe het met jouw BMI waarde gesteld is. ondergewicht bij 189 en minder. ideaal of gezond gewicht tussen 19 en 2499. overgewicht tussen 25 en 299.
BMI Berekenen Body mass index uitrekenen.
Met deze BMI calculator kunt u uw BMI berekenen. Met uw lengte en gewicht kunt u uw BMI uitrekenen. De BMI test geeft aan of uw gewicht in balans is.
BMI berekenen PowerSlim.
Hoe bereken je je BMI. Op veel internetsites is een standaard tool ingebouwd waarmee je je BMI kan berekenen. De formule om zelf je BMI te berekenen luidt als volgt gewicht lengte 2. Voorbeeld bij een gewicht van 75 kg en een lengte van 1.70 m. 75 kg 1.70 m x 1.70 m BMI 26. Door de formule om te draaien kun je ook de onder en bovengrens uitrekenen van het gewicht dat bij jouw lengte past. Dat doe je als volgt. Om de ondergrens van een bij jouw lengte passend gewicht te bepalen ga je uit van een BMI van 185. Voorbeeld bij een lengte van 1.70 m.
BMI Formule Alles over de BMI Formule met voorbeelden!
Gewicht in lb / lengte inches / lengte inches antw. 1411 / 685 / 685 0030071 x 703 221. De simpliciteit is tegelijkertijd de kracht en de zwakte van de BMI formule. Doordat het zo gemakkelijk te berekenen is is het een zeer gemakkelijk toepasbare formule. Iedereen kan immers zijn of haar BMI berekenen zonder daar geavanceerde hulpmiddelen aan te pas hoeven te komen. Een simpele zakrekenmachine of telefoon met rekenmachine functie volstaat om de BMI formule te kunnen uitvoeren. De zwakte van de BMI formule is dat door de simpliciteit weinig rekening wordt gehouden met uitzonderingen. Een hoger gewicht is meestal het gevolg van toegenomen vetpercentage. Echter iemand die zeer veel sport en veel spiermassa opbouwt zal ook een toegenomen gewicht hebben.
De BMI-index Body Mass Index is een methode om de mate van overgewicht dan wel ondergewicht te berekenen.
De formule voor het berekenen van de BMI is als volgt BMIkg/m2 Ofwel gewicht in kilogram gedeeld door het kwadraat van de lengte in meters. Hieronder kunt u eenvoudig uw BMI berekenen. Wanneer ben je te zwaar. Bereken uw BMI online hieronder!

Contacteer ons