Resultaten voor bmi berekenen formule

BMI Berekenen Body mass index uitrekenen.
Met deze BMI calculator kunt u uw BMI berekenen. Met uw lengte en gewicht kunt u uw BMI uitrekenen. De BMI test geeft aan of uw gewicht in balans is.
Uw bmi berekenen / Ga voor een fit healthy lifestyle! / bmichecken.nl.
BMI formule Alles over BMI uitrekenen.
Met een simpel rekensommetje is het simpel om zelf je BMI uit te rekenen. De BMI formule is makkelijk en voor iedereen begrijpelijk. Pak een rekenmachine en gebruik de volgende formule om zelf snel je bmi uit te rekenen. BMI gewicht kg / lengte m. De twee boven lengte m betekent dat je de lengte keer elkaar moet doen in de formule. Is je lengte bijvoorbeeld 175 meter dan vul je in de formule de uitkomst van 175 x 175 in. Dat is in dit geval 30626.
BMI berekenen BMI formule Gezond BMI.
Ook speelt de hoeveelheid buikvet een rol bij de stofwisseling. Je BMI berekenen is dus handig om een indicatie te krijgen van je gewichtssituatie. BMI uitrekenen de formule. Met de volgende formule kun je je BMI berekenen. Gewicht in kilogram / lengte in meter X lengte in meter. Heb jij een te hoge uitkomst? Dan zit jij boven het ideale gewicht en is het verstandig om te gaan afvallen zodat je minder kans hebt op gezondheidsrisicos. Met het programma van Nederland Slank wordt je hormoonstofwisseling weer in balans gebracht waardoor je snel en blijvend zult afvallen. Je zult je hierdoor ook veel beter voelen en minder gezondheidsklachten hebben.
BMI Berekenen Formule Risico's en Formule.
Overgewicht is nog geen obesitas want daar heb je hoofdzakelijk een teveel aan vetmassa. De meest bruikbare meting om overgewicht en obesitas vast te stellen is het berekenen van de body mass index BMI. Een BMI wordt berekend op basis van de lengte en het gewicht en wordt gebruikt bij volwassenen kinderen en tieners. Wanneer iemand teveel weegt voor zijn lengte gaan we de BMI berekenen. Deze kan berekend worden door uw gewicht in kilos te delen door het kwadraat van uw lengte in meters. Deze waarden geven ons een goed zicht op het overgewicht. Een BMI van 14 17 geeft aan dat men te mager is. Een BMI van 18 24 is een normaal gewicht. Een BMI van 25 30 betekent overgewicht.
Voorwaardelijke opmaak in Excel Handleiding Excel.
Je hebt het volgende in Excel gemaakt. De formule om je BMI te berekenen zie je staan in de formuleregel B4/ C4C4. Om het op te leuken wil je in cel E4 kunnen lezen of je BMI goed is of niet. Daarvoor kun je de volgende formule in E4 plaatsen ALSD325Je hebt overgewichtALSD3185Jouw gewicht is goedJe bent te licht. Uiteraard zou je ook een andere formule kunnen gebruiken. Het ziet er nu al fraai uit maar je wilt bij een goede BMI een groene achtergrond hebben anders moet de achtergrond rood zijn.
Queteletindex Wikipedia.
Hoewel het overgewichtdebat een eenduidige discussie lijkt komt na een analyse van de wetenschappelijke literatuur en interviews met verschillende partijen in Nederland een heel ander beeld van gebruik en constructie van de BMI naar voren. De waarde van de queteletindex is gelijk aan de massa van het lichaam in kilogram gedeeld door het kwadraat van de lengte in meter. Q I m h 2 displaystyle QIfrac mh2 waarbij. QI de queteletindex in kg/m m de massa in kg h de lengte hoogte in m. Voorbeeld een persoon van 90 kg en een lengte van 173 cm.
BMI berekenen formule.
Vul hier je gewicht en lengte in zodat we snel je BMI formule berekenen en je onmiddellijk zal zien of je goed bezig bent moet afvallen of meer moet eten.

Contacteer ons