Drie handige manieren om jouw crypto´s uit te geven

Drie handige manieren om jouw crypto´s uit te geven

Omdat iedereen het over cryptocurrency heeft tegenwoordig, hier een klein overzicht van drie manieren om jouw crypto´s uit te geven. Het uitgeven van cryptocurrency en het algemene gebruik van digitale valuta helpt de acceptatie van Bitcoin en platformen als Bitvavo. Hier volgen drie aanraders om jouw crypto´s te spenderen:

Forra – een crypto marktplaats

In een tijd waarin online shoppen steeds gebruiksvriendelijker wordt, dankzij snelle verzending, goedkope prijzen en een verbeterde user experience, is een cryptocurrency marktplaats natuurlijk onvermijdelijk. Maak kennis met Forra, een online marktplaats zoals Ebay en Amazon, maar dan verkoperskosten. Forra zal in september gelanceerd worden, en zal vanaf dat moment de goedkoopste plek zijn om online te verkopen. Voorlopig accepteert Forra alleen Ethereum als betaalmethode.

Doe wat goeds voor de medemens

Als je wenst jouw cryptocurrency te doneren aan projecten of organisaties die werken aan thema´s waar jij gepassioneerd over bent, dan heb je geluk. Steeds meer goede doelen en liefdadigheids instellingen accepteren cryptocurrencies als donatie. Voorbeelden zijn WikiLeaks, het Rode Kruis, Save the Children en The Water Project – dat schoon en veilig drinkwater te verzorgt in projecten in Afrika. Deel je winsten die je op een online beurs als Bitvavo gemaakt hebt.

What happens online, stays online

In tegenstelling tot Forra, dat een marktplaats voor fysieke goederen is, richt een website als OpenSea zich op de verkoop van digitale goederen. Open Sea is een digitale marktplaats voor immateriële producten zoals digitale kunst, huisdieren en land. Producten zoals Crypto Kitties, Ethermon en Hyper Dragons zijn producten die op Open Sea kunnen worden gekocht en verkocht.

Plaats een reactie