Een moderne tuin à la 2020

Een moderne tuin à la 2020

De wereld verandert momenteel in een rap tempo. We houden vanaf nu rekening met anderhalve meter en het is geen gekke gedachte om komende zomer in eigen tuin door te brengen. Om komend zomerseizoen een beetje dragelijker te maken, zijn we op zoek gegaan naar de tuintrends van 2020, zodat je geen genoeg krijgt van jouw eigen tuin.

Schaduw naar eigen inzicht met een schaduwdoek van ZONZ

ZONZ Sunsails is al meer dan tien jaar expert op het gebied van schaduwdoeken. Een schaduwdoek is een polyester doek die beschermt tegen schadelijke Uv-straling van de zon. Je kunt het doek gemakkelijk zelf bevestigen in de tuin of op het terras. Het doek is eenvoudig op te bergen en kan na bevestigen het gehele zomerseizoen buiten blijven hangen. Het is het ideale alternatief voor de parasol. Geen grote voet meer in de weg, maar een trendy schaduwdoek in de tuin. Via de website van ZONZ kun je een schaduwdoek samenstellen naar eigen wens. Zo creëer je een doek dat past bij de stijl van jouw tuin of terras.

Makkelijk schakelen tussen zon en schaduw

Naast een schaduwdoek kun je bij ZONZ ook terecht voor een harmonicadoek. Een harmonicadoek is bevestigd met een katrolsysteem, waardoor je makkelijk kunt schakelen tussen zon en schaduw. Ideaal als het net een beetje te heet wordt in de tuin. ZONZ geeft graag advies bij het samenstellen van jouw ideale harmonicadoek, zodat deze altijd past bij de situatie in jouw tuin.

Een mix van werelden

In deze tuin vind je verschillende materialen, werelden, culturen en een bonte mix van verschillende planten, zowel inheems als exotisch. De natuurlijke groentinten staan mooi in contrast met felle accentkleuren, wat voor een exotische uitstraling zorgt. De meubels en accessoires zijn een mix van lokaal en globaal en zorgen voor een vrolijke, ongedwongen en folkloristische sfeer. Diversiteit staat centraal in deze tuin.

Rust en reinheid

Een belangrijke tuintrend in 2020 is rust en eenheid. Dit bereik je door gebruik van houten vlonders, borders in ovaalvormige uitsparingen en vijvers. In deze tuin zijn geen heftige kleuren en extreme vormen aanwezig, maar juist wittinten en transparante kleuren. Dit geeft jouw tuin een rustgevende uitstraling.

Van de straat

Tegenover de rustige tuin staat de tuin waarin imperfecte en vrijheid centraal staan. Je ziet veel industriële meubels en potten die gemaakt zijn van gerecyclede materialen en de schuttingen zijn beschilderd met graffiti. Waan je even in de straten van New York, Street Art in Brooklyn om precies te zijn, en bedenk je hoe je dit idee kunt vertalen naar jouw tuin.

Plaats een reactie